resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1370
    daha önce yazdığımda çok ofsaytlayanlar oldu.(bkz: #2383593) aynı şeyi tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. bu adamın sorunu formsuzluk değil. hala kanatta topu aldığında rakip savunmacılar için büyük bir tehlike ancak kendisi arka arkaya skor yaptığı maçlardan sonra yasin öztekin hastalığına yakalandı.

    dikkat edin 2-3 maçtır o eski işçi olan garry den eser yok. her aldığı pozisyonda içeri kat edip şut fırsatı yaratmaya çalışıyor. zorluyor ve bir şekilde şutunu atıyor. yayda gomis bomboşken aynı topa üst üste 3 şut çektiği bir konyaspor maçı var, sonraki hafta oynanan fenerbahçe maçında aynı şeyi yine yaptı. eskiden şutu bu kadar zorlamıyordu. bulduğu skorlardan sonra daha fazla skor odaklı bir oyun oynamaya başladı. bu durum da kötü gözükmesine sebep oluyor.

    bazı yazarlar sol kanatta performansı düştü diyor buna kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum. fatih terim geldiğinden beri bu adam sol açık oynuyor ve performansını fatih terim ile buldu. sorun sol kanatta oynaması değil, sorun sol kanatta bir işçi gibi, bir kanat oyuncusu gibi oynarken bulduğu skorlardan sonra bir sol forvetmiş gibi oynamaya başlayıp kendisini buna şartlandırması.

    bence fatih hoca kulağını çekmiştir. ve 9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçında ahmet oğuz'un içinden geçerek yıldızlaşacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın