• 56
    (bkz: fatih terim'in fiorentina'ya gidişi)

    aslında fatih terim bizi ilk defa 2013'te değil, 2000'de yarı yolda bıraktı. insanlar uefa sarhoşluğu, kupalar, hocanın da italya macerası görmesinden dolayı göz yumsalar da, aslında galatasaray'ın talihi o zamandan sonra değişti.

    bir bakın, 2002-2011 arası, tam 10 sene yalnızca iki şampiyonluk kazanabildiysek bunda fatih hoca ve faruk süren'in kurduğu o başarılı sistemin terkedilmesinin payı büyüktür. gerçi burada başka türlü gizli işlerin de girdiğinden bahsetmek gerekiyor elbette.

    gerizekalı kanatlılar, fetö falan diye sayıklasalar da, bilhassa dört senelik şampiyonluğa göz koyduysalar da, aslen fetö'nün yükselişi tam da bu zamandan sonra başlamaktadır. zira 3 kasım 2002 seçimlerinden sonra iktidara gelen ak parti, 10 seneye yakın bir zaman dilimine dek birlikte bütün hukuki prosedürlerin önünü açmış, normalde cumhuriyet tarihinde, bir başkalarının yapmaya yetlenmesiyle 'vatan haini' olacağı şeyleri hiçbir anormallik yokmuşcasına yaparak güçlerine güç katmışlardır.

    bu bahsettiğim fetö'nün yükselişi, hsyk'da açıkça kendi adamlarını atamaları, askeriyeye sızması (sızdırıldı), polislik, üniversite seçme sınavları ve diğer ösym sınavlarındaki soruları çalarak haksızca kendi adamlarını buralara yerleştirmesi gibi korkunç derecede gücü bulması, tam olarak da bu tarihten sonra başlamaktadır.

    o tarih arasında da kimin daha fazla şampiyon olduğu ve fetö ile iç içe girdiği bellidir.

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...dhKWhhoqIqCHPUD0A8rg

    antrenman tesislerinde kripto savcı ve abileri ağırlayan, onlarla halı saha maçı yapanlar düşünsün ve bunun hesabını versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın