resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5476
    sadece bir futbolcu değildir, taarruzu değil ölmeyi emreden mustafa kemal'dir, 'ya bir yol bulacağız, ya bir yol yapacağız' diyen hannibal barca'dır, gelir, görür ve yener, çünkü yeşil sahaların sezar'ıdır.

    kendisi ne bir başkasıyla kıyaslanabilir, ne de bir başkası onun hissettirdiklerini hissettirebilir. böyle bir ortamda kendisine yapılan saygısızlığı gençlerin onu izlememiş olmasına veriyorum, çünkü onu izleyip de ilgili eleştirileri yapabilmek mümküne değildir. hep bahsettiğimiz winner karakterini bu camiaya aşılayan isimlerin en değerlisidir.

    mütevazidir de, kazandığı milyonlara rağmen tempra'ya biner. daha 16 yaşındaki çocuğu omzunda taşır. haksızlığa gelemez, gerekirse suratına tükürür ama kendini ezdirmez. kafası bir farklı çalışır, kendisinden başka kimse ne yapacağını bilemez. hagi sahadaysa içiniz rahattır, şapkadan o tavşanı çıkartacağını bilirsiniz, ki defalarca çıkarmıştır da. inanmıyorsanız sorun monaco'nun, bilbao'nun, dortmund'un, rapid wien'in kalecilerine. ve bu kulubün tarihinde en baş köşede, ali sami yen'in arkasında, metin oktay ve fatih terim'le beraber kurulmuştur. o yüzden burada saçma sapan tartışmalara girmeden, hakettiği saygıyı kendisine gösterin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın