2017-18 Türkiye Süper Lig Maçı
5 - 1
  • 17
    göztepe’nin savunma hattı bireysel anlamda kötü. kanatlarda quaresma’nın cezası olması, love’ın oynamayacak olması büyük avantaj. ancak diğer yandan son haftalarda orta sahada da bir istikrarsızlık var. castro’da bariz düşüş var. rotman ise hoca tarafından tercih edilmiyor artık. son maçta selçuk şahin de oynamadı.(bunun sebebini bilmiyorum sakatlık-ceza olabilir.) öte yandan poko inanılmaz top oynuyor son zamanlarda. ligimizde bu kadar iyi dikine topla çıkan başka orta saha yok. ayrıca canlı izlediğim başka hiçbir oyuncunun bu kadar koştuğunu görmemiştim. genel bir düşüş olmasına rağmen, normal şartlarda göztepe’den puan beklediğim bir maç olacak. ancak ilk yarıdaki maç takım çok formdayken hoca tercihleriyle varlık gösterememişti. umarım bu maçta da aynısı olmaz.
    göztepe’nin bu maç için defo olarak görebilecek özelliği de skor elde ettiğinde diğer anadolu takımları gibi yerlerde sürünmemesi. zaman geçirmedikleri ve takım gelenekleri olduğu için 80’den sonra mutlaka gol yiyorlar öndelerse.
    demba ba’nın ise açıklamalardan sonra etkileneceğini düşünmüyorum. bence ne kadar beşiktaş’ta oynamış olsa da öyle karakterde bir oyuncu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın