• 498
    http://gss.gs/rtV.jpeg

    chelsea forması harika bence. ince detaylarını ben çok beğendim. inter ve tottenham'ın formaları da son derece şık. bizim formamız yeniden sonunda tam parçalı, bu güzel. roma - barça - city standart. atletico ve psg formaları ise kötü, yapacak bir şey yok.

    gelecek sezon giyeceğimiz siyah forma da son derece güzel, büyük olasılıkla ben ilk onu alırım. (4. yıldızın ilk çıktığı sezonki siyah halen içimde ukdedir, ilk parçalıyı alıp onu kaçırmıştım) beyaz forma ise kötü, psg'nin kötü dediğimiz forması bile yanında güzel duruyor maalesef ki.

    genel olarak 2 tasarım iyi 1 tasarım kötü diye ayırabiliriz. ancak nike'ın kumaş kalitesini tartışamayız, adidas'ın formaları o kadar adi duruyor ki kumaş olarak gidip son dönemde baktınız mı bilmiyorum ama (allah saklasın) aziz yıldırım olsam fenerbahçe'nin, (yine allah saklasın) fikret orman olsam beşiktaş'ın formasını sırf kumaşının kalitesizliğinden almam. mesela manchester united formalarında bu kalitesizlik yok, juventus formalarında yok. büyük olasılıkla nike'da olduğu gibi seviye seviye düşünüyor adidas'da da. yani bizim forma kalitemizle trabzonspor'un, osmanlıspor'un falan kalitesi bir değil. dokusu ciddi fark ediyor. bu anlamda bakınca nike ile türkiye'deki en üst kalite formayı biz giyiyoruz sahaya (milli takım forması da dahil). ki zaten televizyondan bile sahadaki duruşu fark ediyor.

    bu yüzden ben nike ile çalışmayı bırakıp da adidas'ın düşük kalite formalarına geçmeyi istemiyorum. mercan formanın ilk çıktığı seneki kumaş kalitesini hatırlasanıza, formayı 1 kere yıkadın mı doğrudan parlak - janjanlı paket kağıtları gibi çıkıyordu. (bkz: böyle kımıl kımıl)

    ayrıca nike'ın sweat gibi bir gerçeği var, şu ürün. https://cdn.gsstore.org/...-628_209_1_large.jpg beşiktaş'ta mesela bunun gibi bir ürün yok adidas'ın. kendileri üretiyorlar, o da resmi tinerci ürünü. *

    ben kendilerinden memnunum. ara ara tasarımda saçmalıyorlar, doğru ancak nike'ın kalitesi göz ardı edilemez ülkedeki ürün kalitesini düşündüğümüzde.

    edit: conte uyardı, forma tam parçalı değilmiş. kendisinin mesajda belirttiği ayrıntı:
    --- alıntı ---

    kolların önü ve arkası aynı renk. önden bakınca tam parçalı gibi gözükse de yandan bakınca öyle değil. hele arkadan bakınca tamamen sarı sol taraf ve tamamen kırmızı sağ taraf olacak kollardan dolayı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın