• 44
    mehmet demirkol da ırmak kazuk da muhabbetlerini,yorumlarını dinlemekten zevk aldığım,ekrandan sosyal medyadan tanıdığım kadarıyla sevdiğim insanlar. ciddiyetten uzak kanalını da yükledikleri ilk videodan beri hiç bir video'yu kaçırmadan takip ediyor(d)um. fakat bunlar benim yıldız konusuna tepki göstermem için hiç bir engel teşkil etmiyor.

    videolarında beşiktaş'ın vetrabzonspor'un logolarına yıldızlar konulurken sadece galatasaray'ın yıldızları unutuluyorsa ve de mehmet demirkol ''galatasaray taraftarı beşiktaş taraftarından daha çok inanıyor şampiyonluğa'' gibi bir şey söylediğinde kamera arkasında bulunan arkadaşlardan biri ''şimdi beşiktaş zaten onlardan yukarıda 3-4 seviye üstte biz hep buralardaydık o yüzden daha iyisini bekliyoruz onlar 4'ten 7'den filan aşağıdan geldikleri için daha heyecanlılar.'' gibi klasik sonradan görme tinerci yorumları yapıyorsa ben burada basit bir unutkanlık vs. değil net bir şekilde art niyet görüyorum. kaldı ki sadece unutkanlık olsa yine tepki gösterirdim. galatasaray markasını kullanarak bir izlenme kazanıyorsunuz,para kazanıyorsunuz,bir iş yapıyorsunuz. o zaman işinizi doğru düzgün yapacaksınız olay bundan ibaret. 15-20 yaşında ergen youtuber'lar değil bu youtube kanalının sahipleri ve biz belirli bir kalite görmeyi beklediğimiz için takip ediyoruz. eğer bir hata yaptıysanız hiç bir şey olmamış gibi davranmayacaksınız veya sadece ''arkadaşlar durum gözden kaçmadan ibaret işi başka yönlere çekmenin alemi yok'' bilmem ne gibi ahkâm kesmeyeceksiniz. her onurlu,erdemli insanın yapacağı gibi hatanızı kabul edip samimi bir şekilde özür dileyeceksiniz bu kadar basit.

    bu arkadaşlar son yayınladıkları video'da, twitter hesaplarında ve youtube hesaplarında hiç bir özür paylaşımı yapmadıkları için gün itibariyle benim için bitmiştir. 15-16 adet videolarını severek izledim fakat artık bana son derece itici geldikleri için istesem de izleyemem. aleni şekilde galatasaray karşıtlığı sezdiğim şeylerden soğuma hızıma bazen ben bile şaşırıyorum fakat böyle olduğu için gayet mutluyum. aynı şeyleri en son kırmızı çizgi adlı programda serdar ali çelikler'in iftiralarından sonra yaşamıştım,onları da izlemeyerek hiç bir şey kaybetmedim zaten bitip gittiler, bunlarda bu kafayla çok fazla tutunamazlar,bitip giderler umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın