CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı
21:30
1 - 3
  • 11
    dördüncü seti 19-25, maçı da 1-3 kazandık. cev şampiyonlar ligi'nde final four'a gidiyoruz.

    neslihan demir mükemmeldi. inanılmaz bir hücum performansı vardı. çok iyi servis kullandı. ne söylesek az kalır onun bugünkü performansı için. tam 38 sayı buldu. helal olsun kaptan.

    sinead jack her set bloklarla etkili oldu. tek ayak üzerinden yaptığı hücumların hemen hemen hepsinde sayı buldu. yaptığı katkı üst düzeydi.

    gamze alikaya takımı çok iyi organize etti, gizem karadayı inanılmaz toplar çıkarttı, rabadzhieva, aslı kalaç ve cansu çetin görevlerini yerine getirdi.

    bütün takımı kutluyorum. takım olarak müthiş mücadele ettik, çok iyi bir oyun otaya koyduk. yapmamız gereken ne varsa yaptık. bundan daha iyi bir oyun oynayamazdık. ataman güneyligil'e de bir helal olsun. takımı çok iyi hazırlamış. maç içinde de müdahaleleri yerindeydi. kendi sahamızda da kazanmamız gerekiyordu ama kosheleva'nın sakatlığı moralleri bozmuştu ve bugün o maçtaki hatalarımız telafi ettik.

    son olarak, futbol harici branşlarda açıkça görülüyor ki, gittiğimiz bütün deplasmanlarda çok iyi atmosfer oluyor. rakip takımların tribünleri gerçekten maça ayrı bir renk katıyor. bizim sporcularımız o atmosferlerden çıkmayı başarıyor. belki de bu onları ayrı bir motive ediyor. acaba biz de böyle atmosfer yaratsak nasıl oynarlar diye düşünmeden edemiyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın