resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:ara verdi
Yaş:57
Uyruk:Almanya
  • 322
    cv'sinde jupp heynckes'in takımının önünde şampiyonluk olan teknik direktör. ki hepinizin malumu lewandowski bayern'e gidinceye kadar alman liginde bir rekabet var denebilirdi. son olarak da klopp'ün ayrılmasıyla dortmund da bundesliga da kağıt üzerinde bitti.

    oynattığı yüksek presli aynı zamanda ultra hızlı futbol gerçekleştirilmesi zor bir mükemmellik içeriyor. bu yüzden teknik direktörler için sabır, zaman klişeleri ancak bu adam için bahane olabilir. inanıyorum ki liverpool daha da iyiye gidecektir. yalnız coutinho cidden büyük bir kayıp. bu enerji dolu, yüreğiyle oynayan takıma işler yolunda gitmediğinde bir beceri ve akıl noktası hala şart.

    öncelik savunma değil hücum diyen her teknik direktörü seviyorum. klopp'ün karakter olarak bir falsosunu da görmedik. umarım daha da başarılı olur ve şampiyonlar ligini alır. neden olmasın? liverpool havaya girdi mi real madrid'e de 4 tane atıyor, hatırlayınız. messi ve ronaldo şayet izin verirse city'yi rahat eleyen bir liverpool'un kupada şansının olmadığını söylemek kötümserlik olur. an itibariyle oyun olarak özgün, radikal ve enerjik bir takım var karşınızda. bu takım herkese ters gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın