resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1801
    bu futbolcuya güdülen kini anlamak mümkün değil.

    transfer bedeli ciddi manada fahişti. hatta kaç paraya geldiği dursun özbek'in sahtekarlıkları yüzünden belli değil. ancak yapılan açıklamalara bakarsak 10-11 milyon eu bandında bir masrafı oldu galatasaray'a. bana göre ederi 3-4 milyon eu ndiaye'nin. maliyeti gerçekten korkunç. ancak biz müthiş bir iş başararak 16 milyon eu'ya stoke city'e sattık. bu kötü alımdan kar elde ettik.

    ndiaye galatasaray'la hiç bir manevi bağı olmayan bir adam. karşısına bir fırsat çıktı ve değerlendirmek istedi. bence bunda garip bir şey yok. kaldı ki mevcut koşullarda galatasaray ile manevi bağı olsaydı dahi kulübün çıkarları doğrultusunda 16 milyon eu'ya gitmesi gerekirdi. oyuncu art niyetli olsa alacakları nedeniyle sözleşmenin feshi tehdidiyle kulübü sıkıştırabilirdi.

    stoke city'e transferi hikayesinde oyuncuyu düşman ilan etmek için bir sebep göremiyorum. satmıyoruz deseydin oyuncunun en fazla 2 maç kafası karışırdı. transfer dönemi bitince tekrar kendini futbola verirdi. futbolda dün yoktur bu gün vardır. oyuncunun yanlış kariyer planlamasından çıkarlarımız doğrultusunda istifade edebiliyorsak etmeliyiz. zor şartlarda galatasaray ndiaye'yi kiralayabiliyorsa ya da çok cüz'i bir maliyetle takıma katabiliyorsa katmalıdır. ancak daha önce de söylediğim gibi bu transfer kadro kalitesini arttırmak adına düşünülebilir. yine de orta sahada galatasaray'ın ihtiyacı olan pas organizasyonunu yönetebilecek ve hücum bölgesine etkin geçiş sağlayabilecek bir 8 numara. eğer iddialar doğru ise ve fellaini transferini gerçekleştirebilirsek esas o zaman ciddi bir eksiğimizi gidermiş oluruz. eğer kazasız belasız şampiyonlar ligi'ne katılma hakkını elde edersek o zaman ndiaye'nin takıma hangi şartlarda katılabileceğini iyice tartmak lazım. çünkü avrupa'da özellikle kontra atak oynayacağımız dakikalarda ve kimi maçlarda oyuncudan ciddi manada katkı sağlayabiliriz.

    her boka düşman olarak yaşanmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın