resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1837
    son 2-3 hafta ve en son trabzon maçındaki oyunu nedeniyle taraftarlarımız ve basın tarafından eş zamanlı olarak yıldız ilan edilmiştir.

    öncelikle şunu söyleyeyim, yıldız ilan edilmesine gerek yoktur zira geldiğinde de yıldız idi, eleştirilirken de yıldızdı.

    skora göre yorum yapmak kolay ancak eleştirildiği dönemde gerek arkadaşlarım, -sanıyorum ki- gerek ise burada soso’nun “adaptasyon sürecinin uzun olduğunu” ve bu nedenle sabırlı davranılması gerektiğini ifade etmiş, west ham’da ilk yarı neredeyse 11’e giremediğini ancak 27. hafta sonrasında valencia’da parladığı performansa çıktığını dile getirmiştim. o dönemler kendisini kımıl zararlısı belhanda ile kol kola sokup sepetlemeye çalışıyordu bir kısım taraftar.

    feghouli, bu sezon performansı ile serdar, kaliteleri ile mariano, muslera, maicon, fernando ve gomis ile birlikte galatasaray’ın gelecek sezon -inşallah- şampiyonlar liginde mücadele edecek kadrosunun temel taşlarından olacak ve omurganın önemli bir parçasını oluşturacaktır.

    şunu da söyleyeyim; taraftar olarak basının gazına geliyoruz ve basın bildiğiniz gibi quasimodo lakaplı arkadaşın tekelinde. bir başka kımıl zararlısı lens için bir tane negatif haber çıkmazken soso öyle soso böyle haberler çıkıyor. itimat etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın