resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1792
    *fatih hoca'nın elinde tabiki elmas gibi parlayacaktı, buna hiç şüphe yok. 3-1 kazandığımız kayseri deplasmanında garry'nin golünde attığı depara falan bir bakın, 0-0'lık fener maçında tolga'nın kaçırdığı gole ne kadar benziyor.

    işte aynı pozisyonda ndiaye olsa muhtemelen o pozisyon gol olacaktı. osmanlıspor'da böyle çok dribblingle ceza sahasına aktif koşu halinde girerek yaptığı koşularla şut çekti, hatta trabzon'a da bir golü var.

    engin, emre, hatta bir dönem yekta'dan bile verim alan fatih terim, elbette ndiaye gibi bir adamı da orta sahadaki önemli bir problemi çözücü olarak kullanacaktı. neydi o problem, şu anda orta sahada tolga dışında hiçbir oyuncuda olmayan dinamizm (bir diğer tabirle patlayıcılık).

    artık iş işten geçti, o gitti yoluna, biz bakıyoruz yolumuza. merak etmeyin, şampiyonluk geldiği takdirde ve herhangi bir ceza yemezsek bu adamın en az yarım gömlek bile olsa daha kalitelisini almak isteyecektir fatih terim.

    tudor dönemindeki ndiaye bile ne kadar fark yaratıyordu, fatih hoca'nın elindeki ndiaye kim bilir neler yapardı, el insaf.

    sayın modlar, maç künyesi istemeyin ne olur, ndiaye'nin oynadığı, garry'nin gol attığı kaç tane kayseri deplasmanı var :)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın