resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14867
    bu akşam nedense aklıma gelen sipsi a.k.a adam.

    kendisi normalde zerre s.kimde değil ama bu akşam gerçekten biraz düşününce üzüldüm haline. çok erken göklere çıkarıldı arda, yaşadıklarında bunun çok büyük payı var. bu kadar erken göklere çıkarıldığı için, henüz olgunlaşmadığı için ilk başarısızlıkta taraftarla arasındaki münakaşa başladı. sinema kapatma olaylarını falan basit bir özürle veya hiç trip atmadan futbolunu oynayarak unutturabilecekken, yeterli olgunluğu olmadığından taraftarla inatlaştı, ve bu inatlaşma karakteri haline geldi.

    daha gençken türk futbolunu yönlendiren figürlerin fatih terim gibi adamlar yerine aziz yıldırım, emre belözoğlu gibi tiplerin olması, başındaki başkanın adnan polat gibi arda'yı bu tiplerden koruyamayacak bir adam olması bütün bu inatlaşmalara, kavgalara çanak tuttu. bir yerden sonra işler geri dönülmez bir noktaya geldi.

    bütün bunlara bakınca, arda'nın karakteri dolayısıyla bunları hakettiğini görebiliyorum. bu duruma zerre üzülmüyorum. ama açıkçası, beşiktaş'ın da fenerbahçe'nin sırf galatasaray'a nispet olsun diye arda'yı deli gibi transfer etmek isteyeceğinin ve arda'nın buna izin vermediğinin farkındayım.

    çok fazla hatalar yapan, karakterinde ciddi sıkıntı olan bu arkadaşa sırf galatasaraylı olduğu için üzüldüm bu akşam. ah be arda, ah be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın