resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12423
    her zaman iyi hatırlayacağım futbolcu.
    ulan ne adamlar var ya. ne yaptı bu adam size amk? yabancı sınırının en katı uygulandığı dönemde imdadımıza yetişti. kaçan başarıların hiçbirinde doğrudan payı yok. yerinde sizin istediğiniz gibi komple bir forvet olsaydı da şampiyonlar ligi'nde yarı finale çıkamayacaktık, 2013-2014 sezonunda şampiyon olamayacaktık, chelsea bizi eleyecekti. hadi bunları o günlerde göremiyorduk, bugün de mi göremiyorsunuz?
    neredeyse tüm ülke kendisine karşıyken aslanlar gibi topunu oynadı. son dönemlerinde formdan düştü ve yabancı kontenjanının serbest olduğu dönemde biz istediğimiz için para kazandırarak gitti.
    şimdi diğer takım taraftarları dalga geçiyor çünkü hiç sevmedikleri burak'in verdiği katkı, kazandığımız başarılar onlara kol gibi girmiş. onlar istiyordu ki o sevmedikleri burak galatasaray'ın elinde patlasın, takım da rezil olsun. hadi onlar öyle, size ne oluyor? aynı şımarık tayfa 2014 yazında gomis'i veto ediyordu. bu züppelik o zamanlardan miras sanırım.
    ayrıca adamgiller tayfasıyla anılması şanssızlık. çünkü bunlar aynı jenerasyondaki futbolcular, alt yaş kategorilerinde beraber oynamışlar. arkadaşlıkları çok eski. burak, hataları olsa da arda, caner gibi tiplerin sinsiliğine bulaşmamıştır. iyi niyetli, efendi bir insan olduğunu düşünüyorum. ayrıca mental yönden de çok güçlü. bu kadar üstüne gidilen* bir adam şimdiye kadar kafayı yemişti.
    sonuç olarak seviyorum seni burak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın