• 211
    maçtaydım. öncelikle olaylar dışında maç çok güzeldi zira inanılmaz bir çekişme vardı. yine son nefesimizle bağırmaktan ertesi gün yani bugün konuşmaktan aciz durumda kaldık. feda olsun.

    olaylara gelirsek, o no post bağyanın yaptığı iğrençliği biz göremedik zira pota arkasında olduğumuz için taraftarların bench ile kapıştığını düşündük. bench'e gidip oyunculara saldıranlar da sanırım öyle düşünmüş olacaklar ki oraya gittiler ve olayları başlattılar. öncelikle o iki denyoyu allah bildiği gibi yapsın. onları galatasaraylı olarak görmüyorum. zaten delikanlı da değiller ki gittiler arkadan saldırdılar, delikanlıysan yüzüne karşı saldır da göreyim. o yüzden allah onları bildiği gibi yapsın, umarım bir yaptırım uygulanır diyeceğim ama çok zor.

    o bağğyaan ise tam bir şikelik. dua etsin kim vurduya gitmedi. eğer ordan bir-iki kişi ona ulaşsaydı allah korusun yani. allah belasını vermedi ama yakında verir gibime geliyor. tarance kinsey ise attığı o yumruğun hesabını çok kötü ödeyecek diye düşünüyorum.

    şahsen küfüre karşı değilim, taraftar ediyor kardeşim. durduramazsın. ben de dün çok küfür ettim ama o kadar. yabancı madde atıp niye insanlara zarar vereyim ? neden yani ? karşımızdakiler basketbolcudan ziyade insan ! yazık.

    son olarak ; nasıl koyduk ama ercan ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın