• 71
    1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçından da alnımızın akıyla çıkmayı başardık, hedef 21, kalan 7. tüm bu süreçte rüzgarı da arkamıza almışken zaafiyet göstermememiz gereken konular:

    1- (bkz: konsantasyon)
    2- polemiklerden, her türlü "suni" tatışmalardan uzak durmak.

    1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçı sonrası gayet de katıldığım şampiyonların kupası müzesinde olur paylaşımından sonra üstteki iki konudaki riskler beklendiği gibi yine belirdi.

    şurada 2 hafta önce tüm medyada ligin kırılma anlarından biri olarak gösterilecek bir maçı gerçekten üstün bir oyun ile kazanıyoruz, hiç bir mecrada nasıl önemli bir virajın dönüldüğü konuşulmuyor, bu ülkeden beklenildiği üzere. bu sefer bunda bizim de biraz suçumuz var. trabzon maçının önemini taraftar, hoca, takım yani camia iyi anladı ve gerekeni yaptı, bu harika, ama iş artık biraz saçma boyuta geldi bence bugün bizim cephede.

    sözlükte bile fatih terim entryleri bir elin parmaklarından az, maç, teknik, hedef 21, konsantrasyon başlıkları neredeyse boş, saçma sapan kucka'nın attığı gol, olcay, uğur demirok başlıkları tavan. ekşisözlükte gibi bir çukurda zaten böyle de bizde ne oldu ben anlamadım. güzel bir gol yedik eyvallah, gerçekten maçın önüne de biz geçirdik. olcay, uğur ve kupaların nerede olacağını konuşmaktan, bu galibiyetin rakiplerin psikolojileri üzerindeki yıkıcı etkisini hatırlatmayı unutmuş haldeyiz.

    şaka gibi ya ülkenin gündemi, beş para etmez bir futbolcunun, görüntü ve sonuç olarak tatmin edici bir resim vermesine rağmen tamamen şans eseri attığı ve sonucu bir gram değiştirmeyen bir gol, hem de galatasaray şampiyonluk yolunda kare as virajlardan birini dönmüşken ve konuşanların yarısı yine bizler.

    skorborddaki yazı da yazdık bitti, isteyen istediği yerine alsın, buz gibi de gerçeklerdir, ama bizim için bitsin. yönetim açıklama yapacakmış, yanlış bir adım olacağı kanaatindeyim. burası türkiye, iyi niyetle bile olsa konuşursan uzar, susarsan unutulur. bu arada, bu yazı sebebi ile bir çalışan bile işinden olursa şampiyonluğumuza gölge düşeceği kanaatindeyim, okuyan bir yetkili varsa kayda geçirmiş olalım, taraftarın vicdanında yara açarsınız, kimsenin mabadını kurtarmak için birisini yakmayın.

    bu galibiyetin, 1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçında tribünlerde oluşturduğumuz harika sinerjinin, önemini vura vura konuşmamız, herkese olması gerektiği gibi tehlikesini hisettirmesini sağlamaya odaklanmalıyız. bu sözlük okunan bir sözlük, hatta ben eminim ki tv'de normalde o kadar aklı olmayıp, akılı gözükmek isteyen, insanlar bile buradan fikir filizlendiriyor(kibar tabiri ile).

    güzel gol dedik, iyi yazı dedik, olcay'a, uğur'a tersten gösterdik, dünyanın en gereksiz "obaaa ağlara takılan balık, aaanadın mı" geyiğini de yaptık artık bitirelim. gerçeklere dönelim, gerçekler şu an bizim için çok güzel, çok keyif verici, ama rakipler için hiç de öyle değil.

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın