resim
Olcay Şahan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Altınordu
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 429
    buyuk oldugunu iddia eden bir takimda* oynamaktadir. kendilerince derbi sayilan bir macin bitiminde yine baska bir buyuk takimin isareti olan ''kartal pencesi'' hareketi yapmistir, ki bu olcay'in eski takimidir.

    dusunsene emre belozoglu'nun gol atip fenerbahce formasiyla besiktaslilara karsi metin oktay durusu veya bugunun sartlarinda dort yildiz hareketi yaptigini ya da colin kazim'in galatasaray formasiyla 6 isareti yaptigini falan.

    olcay efendi de trabzonspor da unutmus sanirim; 2010-11 sezonu sorusturulurken; tek yargilanan fenerbahce degildi. iddianamede sikenin super lig ayagi fenerse turkiye kupasi ayagi besiktasti. sonra besiktas'in su an tff baskani olan donemin baskani turkiye kupasini elleriyle iade etmek istemisti, super kupa finali oynanmamisti. yani sike sorusturmalarinda kupasini kaybetmeye yaklasan tek kulup besiktas, fenerbahce degil. fenerbahce ''biz yapmadik'' derken besiktas kalkti elleriyle ''tamam alin kupayi'' deyiverdi. tekrar edelim; hangi sorusturma? trabzonsporlularin 7 yildir agladigi sorusturma. olcay sahan ne yapiyor? bu kulubun hareketini.

    sorarim; bir buyuk takim hatta bir buyuk topluluk bu hareketi yapan futbolcuyu rahat birakir mi? bir daha forma giydirir mi? arda turan yarin fenerbahce'ye gidip mac sonu 4 yildiz isareti yapsa hali ne olur?

    ya olcay trabzonspor'un kahramanlastirdigi futbolcu degil, ya da trabzonspor buyuk degil.
    gerci salih dursun hakeme kart gosterdi diye efsane ilan edildi burada ne anlatiyorsak.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın