• 48
    ''mehmet özbek'in oğlu e-spor yöneticisi serhat özbek ismi belirtilmeyen yabancı misafir ile birlikte 4 kişinin 80 euro, serhat özbek'in gecelik 150 euro fiyatla aralıksız 48 gece konakladığı, tüm ekibin 38.102 tl harcamaları ile birlikte toplam 109.204 tl'lik tutarın galatasaray sk'ne fatura edildiği saptanmıştır.''

    fatura kesiliyor ama serhat özbek ile kalan 4 kişi kim nedir bilmiyoruz bu bile başlı başına rezalet ötesi birşey. bu bile faturandırılmış olup bunu mustafa cengiz gördüğünde 20 yaş yaşlanmıştır. sonra mustafa cengiz yanlış strateji uygulamış felan filan bırakın valla şunu ben orada üye olarak görsem yapışırım dursun özbek'in boğazına.

    (bkz: #2382658) girdiğim bu enty de özer saraçoğlu otelinde kalan galatasaray oyuncularını tabi ki faturalandırıyor ama çocuğuna, kardeşine veya başkasına sonuç olarak galatasaray kulübüne 1 tl bile borç çıkarmamış. dursun özbek'in yiğeni gelip 80 euro bile kalmayıp gidip 150 euro fiyatla amcasının otelinde 48 gün kaldığı gösterilip galatasaray kulübüne borç çıkartılıyor. yazar arkadaşlar ben yiğenin o otelde kaldığını da düşünmüyorum sırf zarar yazılsın ya da gelir elde etmek galatasaray üzerinden. genel kurul gecmiş diyebilirsiniz, gereksiz başlık da ama ben öğrendiğim her şeyi yazmaya çalışacam ki unutulmasın bu yapılanlar.

    edit:bu kalma olayından tabi ki genel kurul'un haberi olmadan faturalandırılıp gönderiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın