• 12
    aziz yıldırım'dan daha az nefret ettiğim versus.

    aziz yıldırım açıkca gösteriyor, söylüyor. adam galatasaray'dan nefret ediyor, bizde ondan nefret ediyoruz.

    dursun özbek denen sözde ''galatasaraylı'' ise galatasaray'ı bitirmeye çalışmasının yanı nda hala ''yok vasiyetim galatasaray için yapabileceğiniz herşeyi yapın'' falan zırvalıyor.

    galatasaray için yapabileceğiniz herşeyi yapın derken otele rus getirin, yiyin için galatasaray'a kitleyin, saçma sapan transferlerden komisyon alın gibi şeyleri kastediyor galiba.

    ben babamın yanına ofise gittiğim zaman yemek yiceğimiz zaman bile ofise yansıtmıyor adam benim yemeğimi, cebinden veriyor. o babasından böyle görmüş, ben de ondan böyle gördüm. biz ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyiz. ama dursun özbek öyle bir adam ki yeğenin fuhuş faturasını bile kulübümüze yansıtıyor. hiç mi vicdanın sızlamıyor be?

    yemek parasından kısıp sırf takımına katkı olsun diye forma alanlar, cebindeki kuruşun hesabını yaparken maçlara giden insanların parasını ezmek nasıl bir duygu? vicdanın rahat mı dursun özbek?

    dediğim gibi benim gözümde aziz yıldırım > dursun özbektir. en azından amacı belli, diğer zat gibi içten pazarlıklı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın