resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2496
    eğer galatasaray tapusunu alırsa orta vadede takımın önemli oyuncularından biri olacaktır. ve hatta şunu söyleyebilirim ki tam fatih terim'in aradığı isimdir. hızlı ve güçlüdür. aslında hava toplarında da etkili olabilecek bir futbolcu. iyi sıçrıyor, öyle şarj etmesi falan da kolay değil denayer'i. ama pozisyon almasıyla ilgili sıkıntıları var.

    pozisyon alması ile ilgili sıkıntılarını ben 30 yaşındaki bülent korkmaz'ın sıkıntılarına benziyorum. o yaşta adam etmişti fatih terim bülent korkmaz'ı. denayer de potansiyeli yüksek bir isim. pozisyon bilgisindeki ufak tefek artışlarla çok önemli bir defans oyuncusu haline gelebilir.

    bana göre hiç sakatlık yaşanmaması halinde konuşuyorum, önümüzdeki sezonun bir anından sonra maicon'u kesebilir. maicon superlig için çok iyi bir defans. ayağı düzgün. hava toplarında dominant. lider özelliği de var. fakat fazla ağır kalıyor. o nedenle fatih terim pasaportunu da düşünerek serdar aziz'i ilk tercih olarak defansa yazar diye düşünüyorum. işte bahsettiğim aşamayı katederse ki kimi maçlarda bundan örnekler gösteriyor bize, o zaman denayer maicon ile ciddi şekilde forma rekabetine girebilir.

    henüz 22 yaşında. bu gün defansımızda çok önemli olan serdar aziz'in 22 yaşındaki hali de şimdikinden çok daha zayıftı. sedar aziz yaşına geldiğinde yani 26 yaşında bence denayer superlig'in çok çok üzerinde top oynayabilecek bir potansiyele sahip. özetle orta ve uzun vadede iki aşamada sabır istiyor bana göre. ama ikisinin de karşılığını verme potansiyeline fazlasıyla sahip. bence oyuncunun en büyük eksisi sakatlığa olan yatkınlığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın