• 3
    https://www.fotomac.com.tr/...atip-kalkiyor?page=1

    ilgili haberde de bahsedilmiş, mental problemler kişinin kendi tercihleriyle de ortaya çıkabileceği gibi, çok büyük olasılıkla aile, çevre vb. unsurlarla tetikleniyor. yani bu oyuncunun hiçbir suçu yok. zira çalkantılı bir aile dönemi geçirmiş.

    şimdi, yapılması gereken şey, federasyon yetkilileri tarafından bu oyuncu için nba yönetimi ve los angeles lakers yönetimiyle irtibata geçilerek hem san francisco'da rehabilitasyon sürecine sokulması, hem de zaman zaman los angeles lakers'la antrenmanlara çıkarılması yönünde atılacak adımlara kalıyor. eğer ki böyle yapılırsa, hem bir insan hem de bir oyuncu kazanılmış olur. ha bir insan için 1 milyon dolar civarında tutacak masraflar göze batıyorsa zaten bunu düşünen adam ben insanım diye gezmesin, kenarda köşede tost makinesi, lamborghini, cep telefonu, bitki, ağaç vs. taklidi yaparak ölümü beklesin.

    edit: bir suru adami zamaninda engellemistim. sonra dun hepsinin engelini kaldirdim. engellememin sebebi de ici kotu adamlarin. yani bir yorum yapiyorlar burnuma lagim kokusu geliyor. o derece. duyar kasmisiz da bilmem ne bik bik ötmüş. rehabilitasyon diyoruz, zaman zaman atrenmana ciksin diyoruz ki o olay da rehabilitasyon surecinin bir parcasi. psikoloji bilimindeki cozum sureclerinin isleyisini ozetleyip buraya koyuyoruz sanki adami nba'de direkt kadroya sokalim demisiz gibi algilamis arkadas. ne diyeyim, sen de git kosede saksı taklidi yap belki bir ise yararsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın