• 30318
    “fenerbahçe üniversitesi için kira farkını fenerbahçeli zenginlerden istedik, onlar vermedi. sizin gibi maaşlı çalışanlar destek verdi. onlar utansın.

    şimdiye kadar adaylığımı açıklamadım, sebebi de fenerbahçe’yi seçim safına sokmamaktı. 16 aydan beri, ellerinde bir kılıç fenerbahçe’nin üzerinde geziyorlar, gerek yok.burası siyasi bir parti değil, spor kulübüdür.

    fenerbahçe’yi böldük haberiniz olsun, siz farkında değilsiniz. aziz yıldırım da kazansa, ali koç da kazansa fenerbahçe bölündü. fetö’nün yapamadığını biz beceriyoruz.

    hayatımın 20 senesini bu kulübe verdim ve maddi hiçbir şey beklemedim. istesek onlar kadar zengin olurduk, kimsenin adamı olmadım. bir tek adam oldum, fenerbahçe’nin başkanı oldum.

    bir de bu son süreçte yeni yeni adetler çıktı. tribüne gitmeyin, onu almayın, bunu satmayın, bilmem ne... bunlarla beraber fethullah gülen’in yapamadığını şu anda yaptılar. fenerbahçe’yi ikiye böldüler.

    mehmet ali bey'in sponsor olma isteği varmış. önce 'olmaz' dedik,. problemler varken bir de bunu çıkarmayalım başımıza. kalbimizin, organlarımızın buna evet demediğini fakat fenerbahçe’nin çıkarları için acıbadem grubu ile sözleşme imzaladığımızı bilin.

    3 temmuz’u kimse unutmasın. 3 temmuz bir kurtuluş savaşı’nın başlamasının hareket noktasıdır.''

    aziz yıldırım

    bizim tarafımız belli usta, aziz başkan cimbom şampiyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın