resim
Veli Kavlak
Görev:Teknik Direktör
Takım:Beşiktaş U19
Yaş:35
Uyruk:Avusturya
  • 203
    iyi bir futbolcu değildi. sağlıklı dönemini de biliyoruz. feda dönemi beşiktaş'ında rotasyona girebilmesi, oynadığı dönemlerde fifa sıralamasında 50-70. sıra bandında gezen avusturya milli takımında yer alabilmesi pek bir şey ifade etmiyor.

    sağlık önemli tabii. bu vesileyle mocuishle arkadaşımızın eşine acil şifalar dileyeyim. veli'nin de bu konuda yaşadıkları üzücü ve art arda yanlış ameliyatlara girmek sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da zarar vermiş ona. dediğim gibi, abartılacak bir yanı olmasa da iyi kötü bir kariyeri vardı ve bitme noktasına geldi bu kariyer.

    yine de sözleşmesi bittiğinde beşiktaş'tan toplam kemiksiz 7.9 milyon euro* kazanmış olacağını düşünürsek, sakatlığı sadece profesyonel spor yapmasına izin vermiyor ve günlük hayatını etkilemiyorsa eğer, hepimizden, hatta bizi de geçiyorum, kendisinden daha uzun süre ve kendisinden daha iyi oynamış olan yüzlerce futbolcudan daha iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz. zamanında ulu önder childofbodom'un blog'unda söylediği gibi, "ciddi söylüyorum böyle ayrılık yaşayabilmek için varsa başlayacak aşklarımdan vazgeçebilirim" :(

    *: https://www.kap.org.tr/Bildirim/252749 ve https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/456139
App Store'dan indirin Google Play'den alın