• 180
    messi olmadan sıradan bile değil rezil ötesi bir takım olduğunu her fırsatta milletin kafasına vura vura gösteren takım. biz burada çok anlattık; messi olmadan bu takım dünya kupasına gidemez, messi ile dünya kupası finali, kupa amerika finalleri gördü diye. buna rağmen futbol cahilleri tarafından, sadece kadrolara ve skorlara bakanlar tarafından messi'nin bir şey yapamadığı iddia edildi bu takımda.

    defans hattı ve orta saha rotasyonu çok çok kötü bir takım. bunu herkes görüyor. herkesin göremediği şey ise hücum hattıyla ilgili: bu takımın hücum hattındaki dünya yıldızlarından messi hariç hiçbiri kariyeri boyunca kulübünde oynadığı gibi oynamadı. agüero zaten genelde sakat olduğundan yok, oynadığında da o kadar kötü oynuyor ki 60'ta falan çıkıyor. vatan haini ilan edilse şaşırmam o dereceye geldi durumu. di maria zaten aşırı istikrarsız bir adam, milli takımda da farklı değil. 1 maç süper oynayıp, 3 maç yok olabilir. bütün olayı son vuruş olan higuain ise milli takımının kaybettiği son 2 finalin asıl sebebi.

    messi olunca hem messi etkisi, hem messi olunca takım arkadaşlarının yere daha sağlam basması hem de rakiplerin oyun şeklini değiştirmek zorunda kalması sebebiyle bir şeyler yapabiliyorlar. dünya kupasını messi'nin almasını istemekle birlikte arjantin bence kupanın ilk 5 favorisinden biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın