• 46
    herkesin alt yapisi içler acısı da boluspor'dan 6 yiyince fener'in de ne halde olduğunu göstermek zorunda kaldı çok değerli medyamız. benfika'dan bir düzine gol yiyince kim bilir neler dediler bize.
    neyse fener ozelinde değil tabi bu. ozellikle büyük kulüplerde torpil inanılmaz boyutta.

    bir örnek vereceğim. belki yanlış yerden yürüyorum ama doğru olma olasılığı da yüksek. ortaokul futbol yıldız erkekler turkiye finallerini ve yarı finallerini takip etme fırsatım olmuştu. yüzlerce takım arasından en iyi 8 takım gelir türkiye finallerine. 8 takımdan 5-6 tanesi bursa okullarındandi o sene. üstelik bu okullar genelde devlet okulu.
    bu bizim alt yapıdaki çocuklar okul takımında yok mu? sadece kulübü mu temsil ediyorlar? nerede abi bu cocukların okulları? özellikle istanbul okullarınin ortalığı toz duman etmesi gerek. ama torpilli ve hormonlu cocuklar olunca en ufak zorlukta sekteye uğruyorlar.

    büyük takımdaki gençlerin yetenekli olduğuna inanmıyorum. forma ile oynuyorlar bence. orta okul ve lise finallerine daha fazla temsilci gonderip oradan öğrenciler bulmaliyiz. özellikle bursa bölgesinde tarama yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın