• 14
    --- alıntı ---

    tbf eğitim kurulu başkanı aydın örs altyapı kurallarında yasakların kaldırılacağını, ancak yaş gruplarına göre belirlenecek "etik değerlerin" çok sıkı takip edileceğini söyledi.

    örs konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
    "iyi niyetle konulan yasaklar denetlenemediği için sonuç vermedi. maalesef birçok yerde öncelik yasaklara karşı çözüm üretmek oldu. bunun yerine antrenörlere her yaş grubu için yapılacak ve yapılmayacak konuları "etik değerler" başlığı altında aktaracağız. daha sonra da şampiyonalarda, turnuvalarda antrenörleri denetleyeceğiz. ayrıca eğitim kurulu'na çeşitli kaynaklardan gelebilecek bilgi ve görüntüleri de denetleyeceğiz. eğer antrenörler belirlediğimiz etik değerlerin dışında hareket ediyor, o yaş grubu ile ilgili belirlenenlerin dışına çıkıyorsa o antrenörlerin belli süre kategori atlamasına izin vermeyeceğiz. yani antrenörün etik değerler dışına çıkması siciline işlenecek. bu yöntemin daha etkili olacağı düşüncesindeyiz."

    --- alıntı ---

    öncelikle (bkz: #2378947)

    bu skandal görüntüler önce trt spor pota altı programında konuşuldu, sonra burada ve ekşide. şimdi yasaların iptal edildiği söyleniyor. hala alan savunmasının yasak olmasından yanayım ama diğer yasakların çoğu saçma geliyordu. bu yasakların kaldırılmasında katkım varsa kendi adıma doğru yaptığımı düşünüyorum. daha fazla düşünüp, daha doğru kararlar aldıklarını görürüz umarım. kötü niyetli değiller ama biraz daha üzerine düşünmeleri gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın