• 181
    efendim koyduğumuz maçtır. hani diyordu ya saatçi eleman, hah işte öyle siktik lakin az bu tarafa gelip burada taraftarın çıkardığı olaylar hakkında yazılanlarla ilgili bazı şeyler söylemek lazım.

    hocam görüntüleri yutubdan izledim. tarif etmem gerekirse, rezalet yahu.

    efendim oradan biri el sallamışmış da, bizimkiler de galeyana gelmiş. e aynı şeyi fenerbahçe taraftarı olay çıkardığında yapıyor. sizin bir eleman bizimkilere sövdü, el hareketi yaptı. eee? sonra bunlar oldu, eğer o hareketi yapmasaymış bizimkiler de yapmazmış.

    yahu hiç mi ingiltere liginden maç izlemiyorsunuz. seyirci ayağa kalkıp bağırıp bağırıp yerine oturuyor. kaç maç böyle kaç maç. hiç koltuk attığına rastladınız mı? ben rastlamadım.

    yani demem o ki; olayları bu şekilde sümenaltı etmeye devam edersek bu kısır döngünün önüne geçilmez. sen senin taraftarının yaptığına bir kulp bulursun o kendi taraftarının yaptığına bir kulp bulur bu olaylar devam eder.

    ne olur şu malları taklit etmeseydiler, ne olur şu üzücü görüntüleri görmeseydik. bağır, tezahürat yap, baskı kur, boğ rakibi al maçı ama takımına zarar verme yahu, yazıktır, günahtır, utanmak lazım biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın