resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14836
    gördüğüm kadarıyla bir an önce kendisine bir dalış okulu kurması gerekmektedir. ülkemizde tüpsüz dalış meraklısı çok.

    arda turan yakın zamanda bir gazeteciyi, görevinden dolayı tehdit etmiştir. daha önce saldırdığı da olduğu için bu durumu kendisi adına bir gelişme olarak görüyoruz. yoksa yaptığı halen suçtur. "görevinden dolayı" ifadesi, iğne ucu kadar hukuktan anlayanlar için çok önemli bir noktaya işaret etmektedir.

    kendisi ve aynı dalış okulu üyelerinin anlamak istemediği şey, gazeteciliğin görev tanımıdır. gazeteci provokatif soru sorabilir; bu her zaman muhatabına kan davası beslediği anlamına gelmez. biliyorum siz rasim ozan ve ahmet çakar'ı gazeteci sandığınız için ayarlarınız bozuldu. ancak mesleğin doğası, benden iyi bilen basın yayın eğitimi almış arkadaşlar daha iyi açıklayabilir, bilgiye ulaşmak, ortaya çıkarmak ve yayılımını sağlamaktır. asıl amaç bilgiye ulaşmak olduğu sürece gazeteciler pek çok farklı kaynaktan beslenebilir, suçlularla röportaj yapabilirler örneğin. konuşulmamış olanın konuşulmasını sağlamak için karşısındaki kişiyi tahrik edecek sorular sorabilirler.

    söz konusu olay bir gazetecilik başarısıdır. muhabir, neredeyse gizlice evlenmiş ünlü bir çiftten, bunun nedenini öğrenmek istemektedir. kadın, konuşmayacağını ifade edince, akla gelen ilk şey olan "eşiniz mi konuşmanıza izin vermiyor" sorusu sorulmuştur. eşin, değil konuşacak kadını, soruyu soranı bile tehdit etmesiyle muhabir sorusunun cevabını almıştır. arda turan eşini konuşmaması için baskı altında tutmaktadır. aksi halde yüksek ihtimal dayağa başvurabilir.gazeteci habere ulaşmak için tehdit edilmiş olsa da kamuoyu aydınlanmıştır.

    ha bir de burada, "bana sorsalar var yaa..." diyen arkadaşları önemsemeyin. onlara kimse öyle bir soru sormayacak ömürleri boyunca. ayrıca gördüğüm kadarıyla dünya tersine dönüp talih kuşu omuzlarına konsa ve bu soruya muhatap olurlarsa da arda turan kadarcık bile medeniyet gösteremeyecekler. üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın