• 2
    üstteki entry'ye eklemek gerekirse:
    ryan day: bu sene inanılmaz formda. sıralama turlarında bildiğim kadarıyla 3-4 son 8 var. riga ve romanya'yı kazandı. ama bu başarı kendisinin 350 yıllık* snooker kariyerinin yegane başarıları olunca insan çok umutlanamıyor. ayrıca bu turnuvaların tamamı kısa turnuvalar. bence kendisi 25 framelik çeyrek finali geçebilirse tebrik edilmeli.
    ding junhui: hüzünlü çinli. kendi ülkesinde taraftar baskısı nedeniyle iyi oynayamıyor. dünya şampiyonasının china masters'ın arkasına gelmesi en çok ona zarar veriyor bence. eski dünya bir numarası, 12 sıralama turnuvası kazanmışlığı var ancak bu sene kayıp.
    mark allen: hırslı ve sinirli şişman. kariyerinde 3 sıralama turnuvası var, bir tanesi bu senenin masters'ı. üstelik ronnie'yi* ve higgins'i yenerek. bu seneki dünya şampiyonasının en önemli adaylarından ikisinin higgins ve o'sullivan olduğunu düşünürsek düşük de olsa umut var.
    neil robertson: eskilerin şampiyonu. biz saçıyla başıyla uğraşmaktan yaydı sanıyorduk. meğer karısı hastaymış (depresyon) bu nedenle oyuna konsantre olamamış bir süredir. bu sene higgins'i ağlatmışlığı, bingtao karşısında 8-4'ten gelip 9-8 iskoçya açığı kazanmışlığı var. adaylardan biridir.

    bir de ayarsızlar var gözümde, ne yapacağı belli olmayanlar. marco fu, barry hawkins vb. bunlar da çeyrek finale falan çıkar, kimse de hatırlamaz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın