resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 166
    “dövmelerim yok, saç stilimi hiç değiştirmedim, nasıl dans edilir bilmem. ben sadece futbol oynamak istiyorum.”

    sözleriyle bana gheorghe hagi ve xavi hernández gibi futbol üstatlarını hatırlatan futbolcu. açıkçası futbolcu olsaydım ben de kıla tüye gereğinden fazla mesai harcamaz, performansımı optimum düzeye ulaştırmak için kafa yorardım.

    mısırlı adama medeniyeti roma'da, liverpool'da öğretmeye çalışmak* başka bir sözlüğün konusu olduğu için girmeyeceğim, fakat dövme ve dansın kökeninin primitif yani ilkel yaşama uzandığını, saç stili olayının da direkt olarak cinsel seçilimle alakalı olduğunu söylemek lazım. yalnızca tek cinsiyetin olduğu dünyada kuaförlük diye bir meslek olacağını sanmıyorum. nitekim alpaslan abinin beni çekici bulup bulmaması çok da sikimde olmazdı. aybüke ve füsun yine başka sözlüğün konusu. *

    iphone ve instagram'ın teknolojinin yan ürünleri olması gibi, futbolculuğun yan ürünü de popülerliktir. popülasyonun büyük çoğunluğunun interneti bilgiye hızlı erişmek yerine sosyalleşmek için kullanması gibi, futbolcular da futbol yetenekleri yüzünden adam yerine konulduklarını unutup kendilerine bambaşka bir karakter addediyorlar. en yakın örnek arda turan.

    salah yan ürüne değil, olduğu şeye, amaca odaklanıyor. bu yüzden bence çok daha büyük bir futbolcu olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın