resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 160
    dövmesi olmaması normal, saç stili veya tarzı vs olmaması da normal. ama olsaydı bunlar da normal olurdu, olması gerekirdi. saçı uzun veya şekilli taranmış kesilmiş; dövmesi olan birisi iyi insan veya futbolcu olamaz mı? hep diyoruz birbirimize kimsenin hayatına karışmayalım diye; futbolcular da isterse dövme yaptırır isterse yaptırmaz. pogba'nın bir stili var diye, sadece saçını yapıyor diye kötü bir insan mı veya futbolcu mu olur misal?

    salah böyle bir şey ima edecek birisi değil tabii ki önceki konuşmalarında maç içi / sonrası hep alçak gönüllü bir görüntüde. bizdekiler gibi "halktan geliyorum, bayrampaşalıyım elimde tesbih" vs tarzında iyi görünmek için normalim diyeceğini sanmam.

    “dövmelerim yok, saç stilimi hiç değiştirmedim, nasıl dans edilir bilmem. ben sadece futbol oynamak istiyorum.”

    muhtemelen röportajın hepsini dinleyince ve içinden bir cümle çekmeyince normal gelecektir, diğer futbolculara iğneleme falan değil. belki soru "dövmen var mı, futbol dışında hobin var mı" gibi normal bir şeydir. eğer iğneleme gibi bir şey varsa da en hafif tabirle yanlış ve hayal kırıklığıdır zaten.

    saçını tarayan, dövmesi olan insan gayet iyi, güzel normal bir insan olabilir, iyi ve profesyonel bir futbolcu da olabilir. tam tersine dövmesi olmayanlar da saha dışında kötü futbolcu(mesleğe saygısı olmayan) birisi de olabilir. dediğim gibi bizim millet kamera önünde "herkesin yaşamına kimse karışamaz" diyip sonra aa bu şu ülkeli şu şehirli o zaman kötü edepsiz, saçı şekilli giyimi farklı o zaman satanist vs diye etiketlemeye acayip meraklı.

    bu arada salah'ın en sevdiği şarkıcı justin bieber'mış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın