• 18
    muhammed kiprit: hertha berlin altyapısında forma giyen 18 yaşındaki santrafor. almanya u17 ve u19 liglerinde 2 sezondur leblebi gibi gol atıyor. (72 maç, 57 gol, 11 asist) benfica ve birkaç premier league takımının radarına girmiş durumda. 3 ya da 4 yıllık sözleşme imzalatılıp, gelişimini sürdürebileceği bir futbol ülkesine kiralanabilir.

    muhayer oktay: u19 milli takımımızın yeni yıldızı. fortuna düsseldorf'ta forma giyiyor. u19 avrupa şampiyonası elemelerinde 2 maçta 3 gol atarak önemli avantaj yakalamamızı sağladı. idolü philippe coutinho gibi tamamlayıcı bir forvet olarak düşünülebilir. 2 yıllık sözleşme imzalatılıp, forma rekabetine girebileceği bir süper lig takımına (ailesini çok mutlu edecektir) kiralanabilir.

    emre aydınel: borussia dortmund u19 takımının ceza sahası dışından attığı gollerle wesley sneijder'ı hatırlatan 10 numarası. bu sezon 24 maçta 17 golü var. roberto firmino ve julian draxler gibi futbolcularla aynı menajer tarafından temsil ediliyor, ki kendisinde de aynı potansiyel var. ikna edilebileceğini sanmıyorum fakat girişimde bulunmamak için bir sebep yok.

    thiago santos santana: portekiz 2. ligi ekiplerinden santa clara'da forma giyen 25 yaşındaki forvet. bu sezon göstermiş olduğu 25 maç, 12 gol, 5 asistlik performansıyla başakşehir'deki junior caiçara gibi potansiyeline geç ulaşabilecek bir futbolcu olduğu izlenimi uyandırıyor. ileride 3 ya da 4 milyon euro gibi bir bonservis kazandırması hedefiyle sözleşme imzalanıp, kiralanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın