• 127
    ntvspor'un kapanıp kapanmaması ile değil de, daha çok bu arkadaşın önünde yazanı okumasıyla ilgili konuşacağım. yahu arkadaş bir insan ingilizce telaffuzları bilmeyebilir, kaldı ki sen spor camiasında çalışan birisin. üstelik müdür sıfatıyla çalışıyorsun, az bir şey ingilizce bilmen lazım. yani hiç değilse oyuncuların isimlerini falan okumayı biraz bilmen lazım.

    ama yok arkadaş sen normal kağıtta yazanı da okuyamıyorsun ya. açıyorum sabah spor servisini, 2 cümlesinden birisinde hata var. hele hele bafetimbi gomis yerine 'batefimbi' demesi yok mu beni öldürüyor ya. yahu senin kanalda haber hazırlayıp sunan spikerin bile bunu doğru okurken sen nasıl yanlış okursun, onlar telaffuz ederken hiç mi duymadın. hani bir de yazıldığı gibi okunan bir kelime. çok telaffuz becerisi falan istemiyor nasıl yazıyorsa öyle okuyacaksın ama yok olmuyor, illa o 't' ile 'f' yer değiştirecek.

    sadece gomiste de değil, bir çok kelimeyi yanlış okuyor. yani siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ancak bu benim ciddi anlamda sinirime dokunuyor. öyle dil bilgisi uzmanı falan da değilim ve televizyona çıksam eminim ben de onun kadar yanlış okurum heyecandan vs ama fuat akdağ bu işte yıllardır var. diksiyon, hitabet vs öğrenmesi gerekir. yoldan geçen biriyle bu adamın konuşma şekli bir olmamalı. yani anlatacaklarım bu kadardı, müdürlüğü yönetmenliği şusu busu ben bilmem ancak, diksiyonu maalesef kötü. kendisi hakkında eleştirim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın