• 119
    arkasında doğuş yayın grubu gibi ülkenin en güçlü medya gruplarından olan, adında ntv gibi bir tanınmış bir markanın gücünü taşıyan ntv spor'u kapattırmayı başarabilmiş genel yayın yönetmeni. bir de kanal kapanmadan, herkesten önce tüydü gitti. kapanmadan 2 gün önce istifa edip tatile çıktı.

    kimse de "kanal zarar ediyorsa kapatılır." demesin. zarar etmesinin sebebi bu arkadaş zaten. iyi ve güzel bir kanalı zaman içinde mahvetti. 3 temmuz zamanı her programda "maç görüntüleri, özetleri çok pahalı, alamıyoruz." diye ağlayan kişiydi. şimdi herkes alabiliyor özetleri, ama beyim oralı bile olmadı. eskiden olan "yenilsen de yensen de" gibi kaliteli programları kaldırıp yerine dandik dandik yorum programlarını dayadı sürekli. bütün iyi yorumcularını bein'e, tivibu'ya falan kaptırdı. geriye bir tek garibim mert aydın kaldı, onu da kaptırırdı kanal kapanmasa zaten. yahu sunucularda bile bir kalite vardı, hepsi gitti, dayadı erbatur ergenekon ve tuğba dural'ı. neyse yaptığı hatalar daha uzar gider.

    unutmadan yazayım, radyoyu da idare edemedi. yanılmıyorsam orası da buna bağlıydı. radyoda "ateş arabaları" gibi harika bir program olmasına rağmen. sonradan kitap oldu hatta o program.

    bu başarına rağmen sana iş veren patronun aklını seveyim.

    not: ne ntv'yi, ne de ntv spor'u severim. sadece bu arkadaşın beceriksizliğini başlığına not düşmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın