• 100
    kariyerinin sonunda gelmiş geçmiş en iyi 5 shooting guarddan biri olarak kabul edilmesi çok muhtemel uzun sakallı sihirbaz.
    geçen sene de ondan önceki sene de çok iyi oynuyordu ve çok iyi ofansif istatistikleri vardı. geçen sene mvp ödülünü westbrook'un hayvani performansından dolayı maalesef alamamıştı. bu sene chris paul'un takıma eklenmesiyle hem kendisi çok çok üst düzeye çıktı hem de takımını çıkarttı, ayrıca bu sene savunmada hiç olmadığı kadar aktif. nba'i takip edenler hatırlar howard'ın rockets'te olduğu son sene her gün harden'ın ne kadar kötü savunmacı ve ne kadar dikkatsiz olduğuyla ilgili videolar görüyorduk. bu sene o halinden eser kalmadı. bu sene %99 mvp ödülü ona gidecek, zaten sonuna kadar haketti de. gerçekten durdurulamaz bir guard nasıl olur jordan, bryant, curry, iverson gibi oyunculardan sonra harden'da görüyoruz. hem asist hem içeri penetre hem üçlük hem faul alma tekdidi var. hücumda yapamadığı hemen hemen hiç bir şey yok.
    gelelim tarihin en iyi 5 shooting guardı arasına girebilir meselesine. tarihin en iyi 2 sg'si olan jordan ve bryant'ı geçebilmesini imkansız görüyorum. geçebilmesi için bu yaşına kadar 1,2 tane yüzük alması gerekirdi en azından. harden kariyerine durant, westbrook, ibaka, waiters gibi oyuncular arasında biraz daha 6. adam gibi başladığı için olgunluk dönemini yeni yeni görüyoruz. benim tahminim kariyerini jordan, bryant, jerry west ve wade'in arkasında draxler ve allen iverson'un önünde tarihin en iyi 5 sg'sinden biri olarak kabul edilerek bitirecek. tabi bunun için en az 1 şampiyonluk kazanması çok önemli ve bu sene bu ihtimali ben hiç uzak görmüyorum. golden state'in ilk 5'i belki de tarihin gelmiş geçmiş uyum-kalite açısından en iyi 5'i ama bu sene mike d'antoni önderliğinde harden ve paul'lu rockets çok ayrı seviyelerde ve çok iştahlı oynuyor. golden state'in ilk 5'inden 1 oyuncunun sakatlanması bile batı finalinde durumu %50'lere getirir iki takım için de. umuyorum bu sene rockets şampiyon olur ve harden finaller mvp'si ödülünü de alarak bu muhteşem senesini basketbolun zirvesini lebron, curry ve durant'ten alarak kapatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın