• 506
    “salah, neymar'dan daha iyi oyuncu.”

    yorumunda bulunmuş.
    bu seviye futbolcular için yargılar özneldir. neticede kıyaslanan isimler messi ile olcay şahan değil. salah neymar'ın kariyerinde hiç olmadığı kadar dominant bir oyun sergiliyor dünyanın en zor liginde. neymar'ın ise paçalarından yetenek akıyor.

    fakat sonuçta etkili olan bireysel tercihler.
    mesela mbappe mi neymar mı? guardiola muhtemelen neymar'ı seçecekken, bana göre heynckes mbappe'yi seçebilir. biri garry rodriguez'i keser, tolga ciğerci'yi oynatır, öteki tolga'yı en yok zamanında bile yedek bırakır, garry rodriguez'den çok verim alır.

    futbolcu performansları biraz da teknik direktör elinde şekilleniyor. forvetsiz chelsea diego costa'yı atletico'ya gönderdi mesela. demek ki conte elindeki diğer forvetleri daha çok beğeniyormuş.

    futbol izleyicisindeki en büyük hata bana göre mutlak bir doğru aramaları.
    mourinho ile guardiola'nın futbol doğruları bir olmadığına göre senle benim, ali ece ile hasan şaş'ın... futbol doğruları bir olmayacaktır. birinin doğrusu diğerinin yanlışı olacaktır. mourinho salah'ı beğenmedi gönderdi, de bruyne'yi beğenmedi gönderdi. 17/18 sezonunda premier lig'in en değerli 3 oyuncusunu say deseniz bu adamların yanına harry kane'i eklersiniz.

    ali ece için salah neymar'dan iyi futbolcudur.
    açıkcası ben teknik adam olsam futbolculuğu sadece topla yaptıklarına bakarak değerlendirmeyeceğim için salah'ı tercih ederim. neymar gelecek penaltıları ben kullanıcam, mbappe benden rol çalıyor takımda istemiyorum diyecek... kadro dışı bırakırım. ha sonunda da galba ben kovulurum. ama bunu yapan adama asla taviz vermem.

    kimin neye öncelik tanıdığı çok önemli. neymar salah'dan iyi diyenle sadece fikir teatisi yaparım. olcan adın messi'den iyi diyenle gerçeklikten kopmuştur muhattap olmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın