• 17
    2017-2018 sezonunun son 8 haftasında üzerimizde baskı kurulmak için kullanılan yeni argüman. lig başlarken kolay rakiplerle oynadığımız iddiası ve yabancı kuralı üzerinden üzerimizde stres yaratılmak isteniyordu. kısmen başarılı da oldu. ardından fatih terim'in gelmesi ile onun üzerinden bir baskı kurulmak istendi ama hoca onlara bu fırsatı vermedi. şimdi de fikstür dezavantajı deniyor her yerde. en yakın iki rakibimiz bizim sahamıza gelecek ve bu sezon iç sahada sadece bir kez berabere kaldık, geri kalan tüm maçları kazandık. berabere kaldığımız fenerbahçe maçının büyük bir bölümü ile birlikte kazandığımız bütün maçlarda da rakibimizden oyun olarak üstündük. ayrıca diğer rakiplerimizin sözde kolay fikstürlerinden 8'de 8 ile çıkacağı ne malum? en kolay fikstür görünürde fenerbahçe'de, o da bizden 6 puan geride şu an.

    yani fikstür dezavantajı bence tamamen takımımız üstünde kurulmak istenen psikolojik baskıdan ibarettir. fatih hoca bu sözde zor fikstürden bizi şampiyon çıkaracaktır. sezon sonu şampiyon olduğumuzda da emin olun sağda solda zor fikstür diye konuşanların hepsi, galatasaray'ın şöyle şöyle avantajları vardı diye konuşacak ve kazandığımız kupayı basitleştirmek isteyecektir.

    başakaşehir'i yendiğin, beşiktaş ile de berabere kaldığın an rakiplerini hayata küstüreceğin noktada yerler öyle fikstür dezavantajını. rakiplerimiz bizi kendileri ile karıştırmasın. şampiyonluk yarışında şu anki konumunda olan bir galatasaray'ın daha kupayı alamadığı görülmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın