• 196
    premier lig fanboyları istediği kadar küçümsesin, dünyanın en iyi ligidir. hele premier lige kıyasla f/p oranına girmiyorum bile. daha sevilla manu'yu tokatlayalı kaç gün oldu şurada. belki premier lig kadar cafcafı yoktur ama hemen her takımın belli bir stratejisi, taktiği vardır ve bunu uygulamaya çalışır. hem de pl takımlarına göre çok daha düşük bir maliyetle yaparlar bunu.

    pl fanlarındaki şu böbürlenme de bir acayip ha. şl'de 2, avrupa liginde 1 takımı olan ligden bahsetmiyorlar sanki. city bir kenara (o da pep'in etkisi), hala çok kaliteli takım yok. belki bir parça da liverpool. bak seyir zevki demiyorum, o ayrı bir olay. (bizim ligde çok heyecanlı ve zevkli şu an rekabetten dolayı ama kalite yerlerde sürünüyor.)

    sevilla gibi la liga 5.si bir takım pl 2.si manu'yu eliyor. öve öve bitirilemeyen tottenham'ı juve sadece 15 dakikalık oyunuyla eliyor. chelsea'yi messi tek başına madara ediyor. everton transfere 150 milyon euro harcıyor sonra beğenilmeyen serie a'nın sekizinci, dokuzuncu sıralarında gezinen atalanta'dan evinde 5 yiyor. ahahah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın