resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 417
    seçimi kazanırsa fenerbahçe'yi aziz yıldırım'dan daha iyi yöneteceği ve rekabetin daha da kızışacağı açık. bu rekabetin bize hem olumlu hem de olumsuz etkileri olacağı muhakkak. fakat şampiyonlar ligi'nde daha iyi seviyelere çıkmayı hedefleyen bir camia fenerbahçe'nin güçlenmesinden korkmaz, korkamaz. türk futbolu büyük takımıyla küçük takımıyla gelişmeli ki dünya futbolundaki itibarı yükselsin. günümüzde küçük ligden büyük takım çıkmıyor maalesef.

    ayrıca koç'un yerli hocayla çalışmama kararında da haklı olduğu kanaatindeyim. beşiktaş 2015'te jorge jesus'u getirse iki senedir yabancı hocayla şampiyon olacaktı. ilk 11'de minimum 8-9 yabancı oynatılan şu ligde artık hiçbir takım yerli hocaya mecbur değil. "yabancılar ligi tanımıyor, ligi tanıyan hoca şart" mantığı işlese süper lig'de hala yılmaz vural, hikmet karaman, bülent uygun gibi adamlar iş bulurdu.

    ama onlar ptt ligi'ni boylarken geçen sezon tudor, bu sezon şumudica gibi yabancılar ortalığın anasını ağlatıyor. yabancı sınırı varken lig şampiyonluğu yaşamış, "ligi her açıdan gayet iyi tanıyan" hamza hamzaoğlu, ertuğrul sağlam, ersun yanal gibi isimler orta sıra takımlarında bile tutunamıyor. artık devir değişti, tabi çelik de değişti yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın