resim
Eljif Elmas
Takım:Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.84
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 39
    fenerbahçe'ye gelmeden makedonya liginde, ligin seviyesi ne olursa olsun yaşına göre güzel istatistik yapmış bir futbolcuydu. https://www.transfermarkt.com.tr/...9/plus/0?saison=2016

    fenerbahçe ile de izledik, hareketli ve yetenekli bir futbolcu. ama fenerbahçe ilginç bir camia. gökhan emreciksin geliyor, ilk aldığı parayla araba aldıktan sonra avans istiyor. sonra stoch şampiyonlar ligi için geliyor, oynayamadan gidiyor. alex avrupa vaadiyle kandırılıyor, sonra kovmaktan beter ediliyor. garip bir camia. tuncaylar, revivolar falan da var ki, çok geçmişe gitmeyelim hadi.

    tabii bunların hepsi aziz yıldırım zamanı oluyor. gelen adamın seviyesi de önemli değil. maldonado gibi biri de kötü ayrılıyor, van persie gibi bir dünya yıldızı da. şu takımdan en sorunsuz ayrılan adam sanırım silikler siliği josico idi. böyle bir ortamda eljif oynayamadığı gibi, körelebilir de. zaten bir kadro dışı kalma vakası yaşadı çoktan, fenerbahçe kariyerinin devamı da çok iyi gitmeyecek gibi.

    fenerbahçe'nin aziz yıldırım dönemi transfer tarihi yazılmayı gerçekten hak ediyor. kulüp tarihlerinin en büyük efsanelerinden ve lig tarihinin en iyi 10 oyuncusundan biri olan alex'le dahi kötü ayrıldı fenerbahçe. başkanları taraftarına hakaret etti. sonra taraftar hakarete neden olan futbolcunun heykelini falan dikti. enteresan. evet galatasaray'ın da kötü ayrıldığı futbolcular oldu. ancak bu bizde 3 kere olduysa, fenerbahçe'de 33 kere olmuştur.

    ben açıkçası eljif'in durumuna üzülüyorum. karmakarışık bir kulüp içerisinde yetenekli bir genç futbolcu eljif. umarım şu karmaşa ve kaostan karakterine çok zeval getirmeden, futbolunu çok geriletmeden kurtulur. yaptığı insanlık dışı bir faul vardı, gençlik hatası olarak kalsın şu kaotik döneminde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın