resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 409
    öncelikle tipik bir fanatik fenerlidir. hepimizin çevresinde olan, akrabası, arkadaşları gibi. normal bir konu konuşurken mantık birliği yapabildiğiniz, ancak futbol, fb konuşurken dünyanın en saçma salak adamı olan tiplerden biri.

    sermaye girişi taahhüdü de bu saçmalamalara örneklerden biridir. sermaye girişini nasıl yapacakmış? şahsen ortak mı olacakmış kulübe ya da a.ş.'ye? uefa, kulüp başkanları ve şirketleri kulübün toplam sponsorluk gelirinin en fazla %30'u kadar sponsor olabilir diyor ffp kuralında haberi yok mudur? atıp, tutuyor koskoca! ali koç.. en fazla yapacağı a.ş'nin halka açıklık oranını artırmak..

    seçimle ilgili olarak ise, bu seçim ali koç'un hayatının en zorlu kişisel mücadelesidir. doğduğu günden beri ülkenin en önemli ailelerinden birinin mensubu olarak her konuda hiç zorlanmadan her kapı açılmıştır bugüne kadar eminim.. hayatında hiç bir zaman böyle bel altı vurulan bir yarışın içinde olmamıştır, hiç bu kadar zorlanmamıştır. bu seviyelere inmesine ailesi kahroluyordur..

    ben şahsen kendisinin seçilmesini istiyorum. aziz yıldırım'ın yarattığı spor terörünü devam ettirebileceğini sanmıyorum.. yıllardır tff, tbf hakemler, medya üzerinde kurduğu çirkin baskıyı asla devam ettiremez. fb'nin kulüp yapısının da bu terör olmadan başarılı olmasının çok zor olduğunu düşünüyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın