resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 399
    kendisinin başkan olması malum kulübü güçlendirir. bu, istemeyeceğim bir durumdur. onlar güçlenince galatasaray da rekabet ile güçlenir tezine katılmıyorum. güçlenmemiz için onların büyümesine ihtiyacımız yok. tersine onlar ne kadar beter olursa biz o kadar yol alırız, aldık da.

    ayrıca ali koç denilen fanatik fenerbahçe'li şahsın markalarını boykot etmek için başkan olmasını beklememiz mi gerekiyor?

    ben yıllardır opet'e girmem, yapı kredi'den ürün kullanmam, ford otokoç ile işim olmaz, beko-arçelik markalarını evime sokmam. zorunlu haller vardır, kaçamaz, boykot edemezsiniz. örneğin çalıştığım şirket maaş anlaşmasını garanti bankası ile yapmış. bir diğer fanatik fenerbahçe'li ferit şahenk'in bankasıyla çalışmak istemediğim için ben başka bankadan maaş hesabı açmak istedim ancak şirketim anlaşmaları gereği müsaade etmedi. buna benzer kaçınılamayan durumları anlarım ama mecbur olunmayan durumlarda dahi ısrarla bu adamların mallarını kullanan galatasaray'lıları anlamıyorum.

    "58. madde değişmezse türk futbolu batar" diyerek, fenerbahçe'lerinin küme düşmesini engellemeye çalışan, şampiyonlar ligine yapı kredi ile sponsor olan adamdan bahsediyoruz.

    ekleme: şike hükümlüsü kontrolünü yitirmiş zat ne yapıp edip başkanlığı buna bırakmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın