resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3391
    https://tr.whoscored.com/...%BCrkiye-Galatasaray

    ligde 17-18 sezonunda şu ana kadar 195 dakika süre almış oyuncumuz. hiçbir zaman da ilk 11 başlamamış. kupada ise genellikle 11 başlamış ve bekleneni vermiş. olur da türkiye kupasını alırsak bunda aslan payı sinan'ın olacak. ligde toplam 2 maç süre alabilmiş bir oyuncu hakkında kesin çizgilerle konuşmak çok doğru değil. ilk 11'de yapamıyor ezberinin aslı yok. aslına bakarsanız kupada bu kadar iş yapan bir oyuncu olarak hala hak ettiği süreleri alamıyor bence. yasin bile 707 dakika süre almış düşünün.

    sinan biraz ezbere ve önyargılarla eleştirilen oyuncu oldu. bunda geçmiş sezonların da payı var. sinan da bu konuda epey suçlu, bunda bir şüphe yok. ama artık kendisiyle yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. sinan bu noktada terim'in de büyük etkisiyle artık iyi niyetini gösteriyor. galatasaray taraftarına da bu süreçte düşen destek olmaktır, köstek olmak değildir. ayrıca mart sonrası coştuğunu geçmiş sezonlardan biliyoruz. bu aylar sinan'ın ayları. mutlaka kritik süreçlerde katkı verecektir.

    mevki olarak 4-4-2'de ikinci santrfor oynamasını tercih ederim. feghouli öyle kolay kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. ilk günden beri söylüyorum ki sinan'ın asıl yeri kanat değil merkezdir. kanat da oynar tabi ama idare eder.

    eren de sinan da oyuna girdiği zaman katkı yapan oyuncular. rotasyonumuz dar diyorduk. şimdilik bunlar altın değerinde bizim için. ne demişler: kaybetmek kolay kazanmak olay. galatasaray taraftarının sinan'a olan bu anlamsız düşmanlığının artık bitmesi gerekiyor. 31 yaşındaki yasin'i kazanmaya çalışmıyoruz. galatasaray'a en az 10 sene hizmet edebilecek bir türk oyuncuyu kazanmaya çalışıyoruz. biraz daha sabır, lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın