• 405
    ben hala şampiyon takımın 70 puanı göremeyeceğini düşünüyorum. iş bu sebeple başakşehir ve beşiktaş'a yenilmemek kaydıyla 15 puan bizi şampiyon yapar.

    her takımın 4 deplasman maçı var, beşiktaş'ın 3 deplasman maçı kaldı. deplasmanlarda %50 galibiyet yüzdesi ile oynayan takım yok. şampiyonluk havası ile belki takımlar ilk yarıdaki performanslarının bir tık üzerine çıkabilir ama fazlasının olacağını, hele hele herhangi bir takımın deplasmanları süpüreceğine ihtimal vermiyorum. beşiktaş iç saha dış saha kalan tüm maçlarını kazansa bile max 74 puan yapıyor. bu sezon beşiktaş'ın yaptığı en uzun seri 3 galibiyetlik bir seri. keza yine en uzun namağlup serisi 8 maçlık sivas mağlubiyeti ile dünkü başakşehir mağlubiyeti arasındaki seri. oradaki 8 maçta da 20 puan toplayabilmiş.

    başakşehir'e baksak, en uzun galibiyet serisi 4 galibiyet. en uzun namağlup serisi ise beşiktaş gibi 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ile 20 puan toplayabildiği bir bölüm var.

    yani bu 2 takım bu sezon en iyi serilerini tekrar etmeleri durumunda başakşehir 73 - beşiktaş 70 puan oluyor. bu da dediğim gibi en iyi serilerini tekrar etmeleri şartı ile.

    bu yüzden iç sahada oynayacağımız beşiktaş ve başakşehir maçlarında 2 beraberlik bile bize şampiyonluğu getirebilir. çünkü bu 2 maçta berabere kalsak bile ben iplerin son haftaya kadar bizim elimizde kalacağını düşünüyorum. "şu şöyle bi biterse" diye düşünmeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın