resim
Álvaro Negredo Sánchez
Takım:Real Valladolid
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.86
Uyruk:İspanya
  • 266
    football manager rolleriyle konuşuyorum, en iyi verimi trequartista mantalitesinde oynatılarak verecek oyuncudur. beşiktaş'ta da bu yeni yeni farkediliyor anladığım kadarıyla.

    mesela fatih terim, negredo gibi hem pasör özelliği olan, hem duvar olabilen, gerektiğinde tek forvet, gerektiğinde çift forvette hem tamamlayıcı, hem de pivot santrafor özelliklerini taşıyan bu oyuncuyu isterdi.

    gomis'i dünyalara değişmem, ancak ikinci bölgede ve atak olgunlaştırmada negredo'nun gomis'ten çok daha meziyetli olduğuna inanıyorum. gomis iş bitiren, doğru yerde doğru zamanda nihai vuruşu ve pozisyonu gerçekleştiren bir oyuncuyken; negredo pozisyonu da hazırlayabilen, daha mobil bir santrafor.

    fakat şunu söylemeden geçmeyeyim, bence negredo'nun tam performansını ver(e)mediğini düşünüyorum. ya bir kronik sakatlığı söz konusu, ya da geçmişte yaşadığı bir sakatlığın nüksetmesinden korkuyor. o valencia, manchester city'deki gibi tehlikeli bir boyutta değil bence. tabi yine de form geçici klas kalıcı, tekniği ile bile fark yaratıyor.

    geçmiş olsun, acil şifalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın