resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 545
    17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçında canlı canlı izledim. kale arkası tarafında olmamanın avantajı ile kendisine çok yakındım ve daha iyi izleme fırsatı buldum.

    gerçek manada bir sol bek. kadıköy deplasmanının atmosferinden zerre etkilenmedi. zaten japon olduğu için ne olup ne bittiğinden haberdar bile değildi. fener taraftarı da japon bu nasılsa bizi anlamaz diye çok üstüne oynamadı.

    kendisinden çok fazla emin ve çok iyi kademeler yaparak rakip takım oyuncusunu şaşırtan tipte bir oyuncu. fazlası ile süperlig seviyesinde bizi bekten yana sıkıntıya sokmayacak kalitede bir adam. bu mevcut maddi tabloda bizim can simidimiz olmuş durumda. lato ile bu maça çıksak eminim ki çok farklı bir maç izlemiş olurduk. maçın ikinci yarısı çok zor anlarda çok iyi zamanlama yaparak toplara çok iyi müdahelelerde bulundu. kafası da çok fazla çalışıyor. yani japon adamlara boşuna zeki adam demiyorlar. harbi bu adamın kafası ortalama bir futbolcudan çok daha iyi çalışıyor.

    bence uygun bir bonservis ile alınacaksa takımda kalmasından yanayım. şampiyonlar ligi seviyesi için konuşmak için biraz erken. yaz kampını nasıl değerlendireceği çok önem arzediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın