• 164
    açıkcası beraberlik olmayacaksa beşiktaş'ın kazanmasını istiyordum.
    çünkü ciddi bir forvet sıkıntısı çekiyorlar. talisca dışında ciddi bir gol silahları yok. ligin en çetin kısmı son haftalar. en katı savunmalar, en sert müdahaleler bu haftalarda yapılacak. beşiktaş bana göre bundan sonraki haftalarda fenerbahçe'den bile çok zorlanır.

    ama malesef başakşehir kazandı.
    açık söylemek gerekirse başakşehir'in kadrosu baya iyi. taktik anlayışları oturmuş. en büyük avantajları kadro kaliteleri homojen dağılmış. mesela biz orta sahada ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. başakşehir hiç bir bölgesinde sıkıntı yaşamıyor. alternatifsiz iki adamları var. adebayor ve visca. biraz da emre. onlar olmayınca sıkıntıya giriyorlar. ama oyuncu devamlılıkları da çok iyi.

    bizde fernando, gomis, rodrigues ve belhanda bana göre alternatifsiz. her birinin eksikliği kadro kalitemize önemli ölçüde darbe vurur. nitekim fernando'nun yokluğu ndiaye transferi sonrası galatasaray'ı çok etkiledi ligin ikinci devresinde. malesef 1 nisan 2018 trabzonspor karşısında da kart cezalısı olması nedeniyle oynamayacak.

    ilerleyen haftalarda kolay kolay puan kaybedeceklerini sanmam. şampiyon olacaksak 28. haftada ali sami yen'de oynayacağımız maçı mutlaka kazanmalıyız.

    zor bir periyod bekliyor bizi. ama galatasaray zorları başardığı için büyük takım. #hedef21
App Store'dan indirin Google Play'den alın