resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 877
    beli donmemekle, beli donerken mevsimlerin gectigini soylemekten imtina etmeyen taraftarlar tarafindan suclanan tank gibi stoperdir. bu adamlar cannavaro'yu da sevmez, varane'i da sevmez. cunku onlarin da beli donmuyor ve ust duzey top oynayamamislardir. dandik brezilya 2. ligi ve meksika apertura'da falan boy gostermekten ileriye gidememistir. beli donen stoper o zaman en iyi messi'dir, biabiany'dir falan. hatta hizlidir bu adamlar. koy mesela rodrigues'i mis gibi stoper olur bu anlayisla. sacmalik geldi değil mi? yo, dostum yo.

    neyse, maicon yaninda cevik ve gorece kisa boylu, guven veren bir stoper varsa, gozunuz kapali 11'e ikisini de yazabilirsiniz. sanki psg'yiz amk. cok paramiz var da, manyagiz biz ya, almiyoruz sirf taraftar kudursun diye. oyle bir manyagiz biz cunku. gerci parayi bastırıp oyuncu alanlari da gorduk.

    serdar aziz'le birlikte, ligin en iyi tandemlerinden birini olusturan futbolcumuz.

    edit: 17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçında top 5 cm sola gitmis olsaydi; bu beli donmeyen oyuncuya, dansoz gibi givrak, maasallah beline kuvvet, ne gobek var yilan gibi kiviriyor derdi bu meczuplar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın