resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2211
    herkes 17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçı'nda çok iyi oynadığını söylüyor fakat ben öyle düşünmüyorum. bir stoperde olması gereken sertlik ve cesaret çok yüksek seviyede var kendisinde fakat dozunu bazen kaçırıyor ve dünkü maçta böyle olduğunu düşünüyorum.

    skrtel'le ceza sahası içindeki mücadelesinde dirsek atıyor ve o pozisyon bence penaltı. hakem için görmesi zor bir pozisyon fakat dirsek müdahelesi foul ve ceza sahası içinde olduğu için penaltı çalınmalıydı.

    soldado'yla ceza sahası içinde girdiği mücadelede resmen bir güreş var ve serdar iki eliyle soldado'nun kafasını sarmış. soldado'nun hem görüşünü hem de gidişini engelliyor. hakem penaltı çalsa kimse bir şey yok diyemez.

    giuliano'nun kaçırdığı %100'lük pozisyonun sebebi kendisi. o pozisyonda eğer topu doğru düzgün uzaklaştırabilmiş olsaydı hiçbir gol tehlikesi olmayacaktı.

    özetlemek gerekirse cesareti ve sertliği olan bir defans oyuncusu ama bunların sonucunda olmaması gereken bir dengesizlik var kendisinde. skrtel ve soldado ile girdiği mücadelelerde hakem penaltı çalsa kimse penaltı yok demez zaten yorumcuların çoğu pu pozisyonlara penaltı diyor. giuliano'nun pozisyonunda da ortada hiçbir şey yokken gol bile yiyebilirdik. bence kendisi galatasaray'ın ilk 11'inde oynayabilecek bir stoper değil. seneye denayer'de gidecek zaten. ahmet-serdar-koray rotasyon oyuncuları olarak kullanımalı ve maicon'un yanına kaliteli bir stoper alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın