resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2209
    biraz otokontrolünün zayıf olduğunu düşünmekle birlikte kadıköy deplasmanına çıktığının farkında olan 2-3 futbolcudan biriydi. bu bahsettiğim performanstan ve kaliteden farklı bir şey.

    herkes canlı seyrederken o heyecan/tansiyonda fark edememiş olabilir. ben aşırı gerildiğimden maçı canlı seyredemedim. neyse maçın başlarında mehmet ekici'nin %100 sarı kartı çıkmayınca; hakemin kolay kolay kart çıkarmayacağını/ ağır kararlar vermeyeceğini anlamış ve o dakikadan sonra sertliğini arttırmış. özellikle soldado ile baya oynamış ve psikolojik olarak oyundan düşürmüş. soldado'nun hakeme itiraz ederken, hakemin elini indirmesi falan serdar'ın soldado'yu ne kadar kontrol dışına çıkardığının kanıtı resmen. dağıtmış herifi. bu açıdan ramos'a benziyor hakikaten. *

    uzun zaman sonra böyle bir oyuncumuzun olması hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. yıllarca rakipte bunların bin beterini yapıp övülen lugano'yu düşününce hele. hala genel kalitesi, performansı, istikrarı ile ilgili tartışmalar olabilir lakin şu çok net; lig standardının altında değil, hatta üstünde. ilaveten hem ligdeki 14 yerli için hem de avrupa'da türkiye'den yetişmiş oyuncu zımbırtısını düşününce baya ideal bir oyuncu. bu maçtaki büyük takım futbolcusu oyunu için ayrıca tebrik ediyorum. risklidir, etik kısmı tartışılır ama yapabiliyorsan yaparsın. bu yüzden özel olarak girip yazmak ve tebrik etmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın