resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 670
    sözleşmesi sağlam olduğu için yatan karaktersiz brezilyalı oyuncu.

    durun vurmayın abiler devamını okuyun.

    adam ne yapsaydı allah aşkına boş mukaveleye mi imza atsaydı? bunu mu bekliyorsunuz yani? güldürmeyin adamı ya neymiş sözleşmesi sağlammış. adnan polat zaten kendisinin diğer brezilyalı oyuncumuz lincoln ile arasındaki farkı süper özetledi, profesyonelliği ve çalışkanlığına hayran kaldığını söyledi.

    nedir yani bu saçma sapan sağlam sözleşme hikayeleri?

    e sormazlar mı adama?

    baros, nonda, kewell, leo franco ve linderoth'un sözleşmeleri sağlam değil mi diye? zaten bir tek elano'nun menajeri adamdı, diğerlerinin menajeri de ahmet bulut- boş mukavelecilerden.

    demek ki bir şey var, sabır biraz yahu.

    rijkaard'a sabır diyoruz, barça'yla yaptıklarından bahsediyoruz vs. vs.

    ben de elano premier lig'de bunu bunu yaptı bir sürü gol ve asistle takımına katkıda bulundu-sayı verdirttirtmeyin şimdi bana- diyorum bak premier lig, fizik olarak dünyanın en üst düzey mücadelelerinin yaşandığı lig-ama tekme tokatsız.

    adam daha alışamadı, takıma geç katıldığından fizik olarak yeterince güçlenemedi.

    suyun karşısında tam 2 örnek var yahu! alex ve emre.

    emre sezon başı kampını geçirdi şimdi çatır çatır oynuyor, 90 dakika mücadele ediyor. e alex değil miydi tüm tribünler tarafından ıslıklanan. ne yaptı adam? 100 gol 100 asist ve elano kadar da milli takıma da seçilmedi.

    ee nedir yani çok mu zor sabretmek? bir bekle ya bir bekle taraftar arkadaşım olacak, forma şansı bulunca asist de yapacak gol de atacak. ha bir de nilmar gibi koşu yapacak bir baros lazım kendisine o da gelince süper olacak.

    ne diyoruz başından beri sabır!!!

    bu bünyeler linderoth'a aydın'a ve hatta sabri'ye bunca yıl sabrettiyse hepsinden kat be kat iyi olan bu delikanlı abimize de sabreder, sabret-me-li...

    (bkz: saygılar, sevgiler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın